Regulament concurs

Concursul este organizat și desfășurat de S.C. Publimedia Multitasking S.R.L., cu sediul în Soseaua Pipera 42, sector 2, Cladirea Globalworth Plaza Bucharest, Romania, Cod unic de înregistrare: 30405316, Număr Registrul Comerțului: J40/7856/2012. 

Concursul este organizat pe site-ul www.restaurantjoy.edition.ro și va fi lansat la data de 15.03.2021, ora 09:00 și se va încheia la data de 15.04.2021, ora 23:59. 

Participarea la concurs este condiționată de introducerea datelor de contact (nume, prenume și adresa de email) și a numărului unui bon de comandă primit în urma unei comenzi plasate pe www.restaurantjoy.edition.ro (nu sunt eligibile bonurile pentru comenzile plasate prin intermediul altor aplicații și site-uri). Codul îl regăsești pe bonul care însoțește comanda (exemplu cod: Comanda #371468). Fiecare bon introdus reprezintă o șansă în plus. 

Premiul concursului constă într-un cod de voucher de 50 de lei cu care poți comanda zilnic, timp de 30 de zile, pe site-ul www.restaurantjoy.edition.roComanda câștigătoare va fi anunțată în data de 15.04.2021. Organizatorul va extrage 1 câștigător principal și 2 câștigători de rezervă cu ajutorul aplicației random.org. Câștigătorul și rezervele vor fi anunțati pe site și pe pagina de Facebook Restaurant Joy

Contactarea câștigătorului se va face pe adresa de email completată la înscrierea în concurs, de pe adresa de email comenzi@restaurantjoy.edition.ro. Dacă în decurs de 3 zile de la contactare câștigătorul nu confirmă primirea premiului, premiul va fi alocat rezervei 1. 

Important: Pentru a fi validată, o înscriere trebuie să contină informații corecte (date de contact, numărul comenzii) și acceptul tău pentru termenii și condițiile site-ului și politica de confidențialitate. Confirmarea trimiterii datelor de participare în formular nu implică direct validitatea înscrierii. 

Prin înscrierea în concurs, participanții vor fi abonați la newsletter-ul Joydelivery.ro, dezabonarea fiind posibila prin link-ul de dezabonare din footerul newsletter-ului sau prin email la adresa dpo@restaurantjoy.edition.ro.