Termeni și condiții

Data ultimei actualizări: 08 Februarie 2021 

Website-ul www.restaurantjoy.edition.ro este administrat de S.C. Publimedia Multitasking S.R.L., cu sediul în Soseaua Pipera 42, sector 2, Cladirea Globalworth Plaza Bucharest, Romania, Cod unic de înregistrare: 30405316, Număr Registrul Comerțului: J40/7856/2012.

Accesul și utilizarea acestui webite sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând website-ul nostru, accepți, fără limitări sau calificări, aceste condiții și confirmi că ai luat la cunoștință că orice alte acorduri între tine și Joy Delivery sunt înlocuite prin prevederile prezentelor condiții de utilizare. Informatii privinta prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul interacționării cu acest website se regăsesc în Politica de Confidentialitate și Protecția Datelor.

Dacă nu ești de acord sau nu accepți, fără limitări sau calificări, condițiile de utilizare ale acestui website, te rugăm să părăsești acest website. Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor afișate pe website-ul www.restaurantjoy.edition.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a website-ului, îți recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Scopul permis pentru utilizarea website-ului este obținerea de informații și accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.

Pentru a obține acces la site si la serviciile si informațiile puse la dispoziție prin intermediul acestuia trebuie să ai acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet, plătind orice taxă asociată cu acest acces. În plus, trebuie să ai la dispoziție tot echipamentul necesar pentru a realiza această conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer și un modem sau alt echipament de acces. PUBLIMEDIA MULTITASKING S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei tale de comunicare cu acesta.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări ale website-ului www.restaurantjoy.edition.ro, fără o notificare în prealabil. Accesând pagina Termeni și Condiții, vei avea acces la cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Prin termenul „vizitator” al website-ului se înțelege orice persoană care va accesa website-ul. Prin termenul „utilizator” al website-ului se înțelege orice „vizitator” care se înregistrează ca și „utilizator” prin completarea formularului de înregistrare.

Acțiuni nepermise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor și informațiilor existente pe acest website;
 • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informatiilor publicate, sau îcercarea de a acționa în acest scop;
 • încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem din rețeaua Publimedia Multitasking S.R.L. sau accesarea oricăror servere sau servicii din rețeaua Publimedia Multitasking S.R.L. care nu sunt publice, fără autorizație explicită în scris din partea Publimedia Multitasking S.R.L.;
 • încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în rețeaua Publimedia Multitasking S.R.L. prin orice mijloace (inclusiv atacarea “flooding” sau “DOS”);
 • folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul website-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spam) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Disponibilitatea serviciului

Publimedia Multitasking S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.

Publimedia Multitasking S.R.L. nu este răspunzătoare față de utilizatori, orice terță persoană fizică/juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului. Publimedia Multitasking S.R.L. poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a website-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin publicarea lor pe acest website și nu au caracter retroactiv.

Obligațiile de înregistrare

Pentru a putea plasa o comandă de pe www.restaurantjoy.edition.ro, trebuie să îți introduci datele personale pe website: nume, număr de telefon, adresa email (opțional), adresă de livrare (în cazul în care ai selectat opțiunea Livrare rapidă). Livrarea este gratuită, dar presupune să faci o comanda de minim 50 lei și să ai adresa în aria noastră de livrare. 

Pentru a putea crea un cont personal pe www.restaurantjoy.edition.ro, trebuie să introduci adresa de email. 

În utilizarea serviciului, declari că vei furniza date reale, corecte, actuale, complete și nealterate. Pentru informatii cu privire la modul de prelucrare a datele cu caracter personal, scopul solicitarii, temeiul legal al acestora, precum si necesitatea consimțământului tău, te rugăm să citești Politica de Confidentialitate și Protecția Datelor. 

Comanda și livrarea

Livrarea produselor achiziționate de pe acest website sunt destinate în exclusivitate consumului propriu. Prin plasarea comenzii, utilizatorul garantează că produsele achiziționate nu sunt pentru revânzare și acționează în calitate de cumpărător. 

Prin finalizarea Comenzii, confirmi că toate datele furnizate, necesare procesului de comandă, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării omenzii. 

Prin finalizarea Comenzii, confirmi că ești de acord ca livratorul/angajatul Publimedia Multitasking S.R.L. ce asigură livrarea Produselor să te contacteze telefonic pentru predarea produselor sau obținerea de repere pentru identificarea imobilului.

Comanda va fi confirmată printr-un e-mail, în cazul în care ai ales să introduci adresa de email în procesul de plasare comandă. Orice comandă pe care o plasezi depinde de disponibilitatea produselor, de capacitatea producerii și livrării acestora de către Publimedia Multitasking S.R.L. În cazul în care un detaliu al comenzii este incorect, trebuie să informați imediat cu privire la acesta la numărul de telefon 0726175924. Dacă livrarea comenzii nu este posibilă, te vom înștiința printr-un e-mail sau apel telefonic. 

În cazul în care vrei să anulezi comanda, trebuie să ne contactezi imediat după plasarea comenzii, prin telefon, transmițând numărul comenzii. Comanda care a fost livrată la adresa mentionață în comandă nu se va rambursa. Cu excepția situației în care motivul este din culpa noastră, ești obligat să receptionezi comanda la adresa indicată. 

Ne rezervăm dreptul să anulăm comanda ta, dacă:

 • tranzacția nu a fost acceptată de către banca emitentă a cardului folosit în procesul de comandă
 • tranzacția a fost invalidată de procesatorul de carduri
 • datele furnizate de client in detalii livrare sunt incomplete și/sau incorecte.

Timp preparare și livrare produse

Programul nostru de lucru este zilnic, între orele 09:00 și 02:00

Pentru a plasa o comandă poți folosi site-ul nostru (la orice oră) și numărul de telefon 0726.175.924, în timpul orelor de program menționate mai sus.

Timpul de preparare și livrare este între 30 și 60 de minute, din momentul plasării comenzii. Livrarea este gratuită, dar presupune să faci o comanda de minim 50 lei și să ai adresa în aria noastră de livrare. 

Pentru ridicarea produselor de la locația noastra, te rugăm să ne acorzi 25 de minute pentru preparare, de la ora plasării comenzii. 

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii și nu va putea depăși 24 ore. Livrarea se face de către compania noastră, la adresa specificată de în comandă. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră (ex. disponibilitate livratori, condiții meteo, condiții de trafic, etc.).

În cazul în care dorești să adaugi comentarii referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, factură pe persoană juridică, te rugăm să introduceți în câmpul de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor și prin plasarea comenzii accepți în mod expres faptul că PUBLIMEDIA MULTITASKING S.R.L. nu va fi răspunzătoare în cazul oricărei pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu întârziere. 

Preț și modalități de plată
Prețurile prezentate includ TVA (9%). 

Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal/factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției. 

Plata produselor se efectuează în numerar la livrarea produsului sau prin card debit/credit la plasarea comenzii online.

Plata la livrare: comanda se achită livratorului nostru în momentul livrării comenzii prin plata ramburs.

Plata online: comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul Mobilpay. În cazul în care ai ales plata cu cardul online, este necesar să completezi informații despre cardul tău pe o pagină securizată.

Drepturile de autor 

Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de Publimedia Multitasking S.R.L. sau de afiliații/partenerii săi. Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisa a Publimedia Multitasking S.R.L.

Conținutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Publimedia Multitasking S.R.L. sau a afiliaților/partenerilor săi. 

Este interzisă crearea de legături cu acest website ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris al companiei Publimedia Multitasking S.R.L., aceasta nu își asumă responsabilitatea pentru website-urile neafiliate cu care website-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest website de către alte persoane decât cele autorizate de Publimedia Multitasking S.R.L. Compania își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de American Publimedia Multitasking S.R.L. prin intermediul website-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni. Publimedia Multitasking S.R.L. își rezervă dreptul de a impiedica prin orice mijloace și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea website-lui, a conținutului, securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Publimedia Multitasking S.R.L. sau partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora. Orice eventual litigiu în legătură cu acest website este de competența instanțelor de drept comun din România.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail: office@restaurantjoy.ro.

Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul tău în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, către instituțiile abilitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum si ale predeverilor Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucarea datelor cu carcater personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”), Publimedia Multitasking S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau o terță persoană.

Publimedia Multitasking S.R.L., prin intermediul website-ului www.restaurantjoy.edition.ro, prelucrează adresa de email a utilizatorilor. Adresele de email vor fi stocate în baze de date computerizate. Scopurile colectării datelor sunt marketing, reclamă și publicitate, statistică și servicii de comunicații electronice (newsletter). Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să te opuneți prelucrării datelor personale care te privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te puteți adresa printr-un e-mail la office@restaurantjoy.rosau cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de corespondență București, Soseaua Pipera nr. 42 (Cladirea GlobalTower). Publimedia Multitasking S.R.L. se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvaluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare.

Publimedia Multitasking S.R.L. nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

Publimedia Multitasking S.R.L. nu-și asumă niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Responsabilități privind produsele

Publimedia Multitasking S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător.

Limitarea răspunderii

Publimedia Multitasking S.R.L. nu va fi răspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă PUBLIMEDIA MULTITASKING S.R.L. a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

 • utilizarea/imposibilitatea utilizării informațiilor wesite-ului;
 • costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, mesaje primite, tranzacții începute prin/de pe website;
 • acces neautorizat/deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declarații/acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor website-ului;
 • orice altă problemă legată de serviciile website-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe website, postat pe website de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea printr-un e-mail la office@restaurantjoy.ro sau cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de corespondență Șoseaua Pipera nr. 42 (Cladirea GlobalTower), București. 

Acest website este oferit în această formă fără alte garanții. Publimedia Multitasking S.R.L. nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui website sau ale conținutului său.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest website, utilizatorul a luat la cunoștință faptul că legile române vor guverna Termenii și Condițiile și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Publimedia Multitasking S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între Publimedia Multitasking S.R.L. și clienții săi, se va încerca, mai întâi, rezolvarea acestora pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu plasarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții Termenii și Condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din comandarea produselor disponibile pe website-ul www.restaurantjoy.edition.ro.