Livrare

Timp preparare și livrare produse

Programul nostru de lucru este zilnic, între orele 09:00 și 02:00.

Pentru a plasa o comandă poți folosi site-ul nostru (la orice oră) și numărul de telefon 0726.175.924, în timpul orelor de program menționate mai sus.

Timpul de preparare și livrare este între 30 și 60 de minute, din momentul plasării comenzii. Livrarea este gratuită, dar presupune să faci o comanda de minim 50 lei și să ai adresa în aria noastră de livrare.

Pentru ridicarea produselor de la locația noastra, te rugăm să ne acorzi 25 de minute pentru preparare, de la ora plasării comenzii.

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii și nu va putea depăși 24 ore. Livrarea se face de către compania noastră, la adresa specificată de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

În cazul în care dorești să adaugi comentarii referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, factură pe persoană juridică, te rugăm să introduceți în câmpul de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

Preț și modalități de plată
Prețurile prezentate includ TVA (9%).

Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal/factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției.

Plata produselor se efectuează în numerar, prin card debit/credit la livrarea produsului sau prin card debit/credit la plasarea comenzii online.

Plata la livrare: comanda se achită livratorului nostru în momentul livrării comenzii prin plata ramburs.

Plata online: comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul Viva Wallet. În cazul în care ai ales plata cu cardul online, este necesar să completezi informații despre cardul tău pe o pagină securizată.